A Home in China That Plays With Levels and Light

Wang Ting and Ye Song(Photos)

2020-07-07 17:36:04

已关注


Liang Architecture Studio has transformed the interior of home in China into a grand space that highlights its own architecture. Design director Xu Liang and his team focused on creating a flow that focuses on how a human would naturally move through the space.



The ease of movement resulting from the careful layout allows the occupants to focus more on their surroundings as a whole as they move around.



Previously, there were only two areas that allowed natural light inside, so a central atrium was added to strategically allow sunlight to enter the space from all sides and on each level.



The overall layout is open and free-flowing to encourage interaction amongst family members. Parts of the ceiling above the living room and dining rooms were cut out in order to connect the public areas as much as possible.


0条评论

Erez Hyatt | Artistic Light Luxury Style with Log

DesignJapan 0评论 2021-10-21

"Golden rice" Thrown into the Huangpu River

英语点津 0评论 2021-10-21

Graphic designer invites you to his ‘daydream’

Shenzhen Daily 0评论 2021-04-01

New Beautiful Island: Pingtan Island

梁傲冰(编译) 0评论 2020-11-24

The Chinese Ballet: Flowers Bloom

梁傲冰(编译) 0评论 2020-11-24

The Biggest Repatriation

梁傲冰(编译) 0评论 2020-11-24

Renovation Of Old Houses In Beijing's Second Ring Road

梁傲冰(编译) 0评论 2020-10-22

The House Of A Famous Painter In Chengdu: The Doorplate Wins

梁傲冰(编译) 0评论 2020-10-16

A Feast Of Ming Costumes

梁傲冰(编译) 0评论 2020-10-15

Chinese Fan Surface: A Medium of Artistic Creation

梁傲冰(编译) 0评论 2020-10-10

The Beauty Of Modern Rural Architecture In China

梁傲冰(编译) 0评论 2020-10-10

Cezanne: A Constantly Refreshing Cognitive Process

梁傲冰(编译) 0评论 2020-10-08

Jingdezhen Sculpture Porcelain Factory

梁傲冰(编译) 0评论 2020-09-29